0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Despre noi

TRADITIE
Princeps Deco & Home este o companie cu traditie in domeniul amenajarilor interioare, oferind solutii complete de amenajare a spatiilor, game largi de produse, servicii impecabile de consultanta, proiectare, montaj si intretinere.

PRIORITATE
Princeps Deco & Home intelege importanta pe care o au diferitele spatii de viata pentru bunastarea sufletului omenesc si tocmai de aceea prioritatea noastra este crearea de legaturi specifice, simtite ca necesare, intre oameni si locuri.

DESIGN INTERIOR
Princeps Deco & Home dezvolta proiectele prin respectarea  unei  infatisari estetice, prin concepte inovatoare si personalizate si prin modelarea spatiilor in concordanta cu cerintele clientilor si valorile companiei, si care nu se confrunta cu ideea de comun, ci sunt distincte si originale.

VALOARE
Princeps Deco & Home adauga valoare detaliilor aparent simple, dar de o importanta debordanta, in ceea ce priveste cosmetizarea caminului, a locului de munca sau de relaxare. Asadar, principala noastra activitate porneste de la organizarea ingenioasa a elementelor care dau personalitate spatiilor de vietuire.