0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Fereastra lemn aluminiu IV 68 IV 80 mm - Premier Flat

Disponibilitate: In stoc

Detalii

Cadrul aliniat din exterior creaza aspectul curat si modern, care permite mai multa libertate in solutiile arhitecturale.

Ferestrele din lemn / aluminiu din Colectia Premier sunt produse de inalta clasa si calitate in constructia de ferestre. Pe langa designul modern extraordinar, ele au toate calitatile unei ferestre bune din lemn si chiar mai mult decat atat.

Cadrul / rama din interior si din exterior ofera o noua optica pentru arhitectura moderna. Ferestrele din lemn / aluminiu sunt naturale pe interior si rezistente la intemperii la exterior.

Profilul din aluminiu, cu structura sa stabila, muchiile sudate si tratamentul suprafetei certificat cu 'Quality Coat', adauga ferestrelelor dvs. siguranta in orice conditii meteorologice. Cu designul lor clar si datorita aplicarii solutiilor tehnice moderne, aceste ferestre devin un favorit al arhitecturii moderne.

CARACTERISTICI:
- Profil: grosimea profilului de lemn 68 mm, grosimea totala cu capacul de aluminiu 78.5 mm. Modelul FLAT este disponibil si in profil 68 mm
- Cea mai buna valoare termica: Uw 0,94 W / m2K (geam triplu Ug 0,5, profile 68 mm) sau Uw 0,80 W / m2K (geam triplu Ug 0,5, profile 78.5 mm)
- Placa de aluminiu: profil solid, cu marginile sudate si protectie termica, fixate pe profilul din lemn
- Garnituri: 4 garnituri de inalta calitate - 2 garnituri Q-lon pe toc si 2 garnituri EPDM pe cadru si pe capacul de aluminiu
- Feronerie: vizibila si ascunsa (ascunsa pe profil de 68 mm cu capacitatea de a sustine pana la 80 kg si pe profil de 78.5 mm cu capacitatea de a sustine pana la 150 kg)
- Design: modern cu cercevea si rama aliniate in exterior
- Esente de lemn: molid, larice, stejar, meranti