0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Fereastra lemn aluminiu IV 68 mm - Premier Classic

Disponibilitate: In stoc

Detalii

Aceasta fereastra din lemn / aluminiu este modelul de baza al gamei, avand cele mai bune caracteristici si performante necesare in constructia de case cu cerinte termice reduse.

Ferestrele din lemn / aluminiu din Colectia Premier sunt produse de inalta clasa si calitate in constructia de ferestre. Pe langa designul modern extraordinar, ele au toate calitatile unei ferestre bune din lemn si chiar mai mult decat atat.

Cadrul / rama din interior si din exterior ofera o noua optica pentru arhitectura moderna. Ferestrele din lemn / aluminiu sunt naturale pe interior si rezistente la intemperii la exterior.

Profilul din aluminiu, cu structura sa stabila, muchiile sudate si tratamentul suprafetei certificat cu 'Quality Coat', adauga ferestrelelor dvs. siguranta in orice conditii meteorologice. Cu designul lor clar si datorita aplicarii solutiilor tehnice moderne, aceste ferestre devin un favorit al arhitecturii moderne.

CARACTERISTICI:
- Profil: grosimea profilului de lemn 68 mm, grosimea totala cu capacul de aluminiu 82 mm
- Cea mai buna valoare termica: Uw 1,28 W / m2K (geam dublu Ug 0,5, profile 68 mm)
- Placa de aluminiu: profil solid, cu marginile sudate si protectie termica, fixate pe profilul din lemn
- Garnituri: 4 garnituri de inalta calitate - 2 garnituri Q-lon pe toc si 2 garnituri EPDM pe cadru si pe capacul de aluminiu
- Feronerie: vizibila si ascunsa (cu capacitatea de a sustine pana la 80 kg)
- Design: carcasa exterioara din aluminiu cu design rotunjit
- Esente de lemn: molid, larice, stejar, meranti