0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Fereastra lemn aluminiu IV 68 mm - Premier Termic

Disponibilitate: In stoc

Detalii

Fereastra lemn / aluminiu - varianta imbunatatita a modelului Premier Classic, potrivita pentru cladiri cu cerinte mai mari privind valorile termice si sonore. In prezent, acesta este cel mai competitiv produs datorita raportului pret / calitate.

Ferestrele din lemn / aluminiu din Colectia Premier sunt produse de inalta clasa si calitate in constructia de ferestre. Pe langa designul modern extraordinar, ele au toate calitatile unei ferestre bune din lemn si chiar mai mult decat atat.

Cadrul / rama din interior si din exterior ofera o noua optica pentru arhitectura moderna. Ferestrele din lemn / aluminiu sunt naturale pe interior si rezistente la intemperii la exterior.

Profilul din aluminiu, cu structura sa stabila, muchiile sudate si tratamentul suprafetei certificat cu 'Quality Coat', adauga ferestrelelor dvs. siguranta in orice conditii meteorologice. Cu designul lor clar si datorita aplicarii solutiilor tehnice moderne, aceste ferestre devin un favorit al arhitecturii moderne.

CARACTERISTICI:
- Profil: grosimea profilului de lemn 68 mm, grosimea totala cu capacul de aluminiu 78 mm
- Cea mai buna valoare termica: Uw 0,94 W / m2K (geam triplu Ug 0,5, profile 68 mm)
- Placa de aluminiu: profil solid, cu marginile sudate si protectie termica, fixate pe profilul din lemn
- Garnituri: 4 garnituri de inalta calitate - 2 garnituri Q-lon pe toc si 2 garnituri EPDM pe cadru si pe capacul de aluminiu
- Feronerie: vizibila si ascunsa (cu capacitatea de a sustine pana la 80 kg)
- Design: modern cu cercevea si rama aliniate in exterior
- Esente de lemn: molid, larice, stejar, meranti