0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Fereastra lemn aluminiu IV 80 mm - Premier Passiv Modern

Disponibilitate: In stoc

Detalii

Economiseste energie si bani!

Cu un nou profil de lemn mai gros si 3 nivele de etansare, suntem cu un pas mai aproape de a satisface marile asteptari in ceea ce priveste valorile termice si de zgomot necesare pentru casele cu consum redus de energie si pasive.

Ferestrele din lemn / aluminiu din Colectia Premier sunt produse de inalta clasa si calitate in constructia de ferestre. Pe langa designul modern extraordinar, ele au toate calitatile unei ferestre bune din lemn si chiar mai mult decat atat.

Cadrul / rama din interior si din exterior ofera o noua optica pentru arhitectura moderna. Ferestrele din lemn / aluminiu sunt naturale pe interior si rezistente la intemperii la exterior.

Profilul din aluminiu, cu structura sa stabila, muchiile sudate si tratamentul suprafetei certificat cu Quality Coat, adauga ferestrelelor dvs. siguranta in orice conditii meteorologice. Cu designul lor clar si datorita aplicarii solutiilor tehnice moderne, aceste ferestre devin un favorit al arhitecturii moderne.

CARACTERISTICI:
- Profil: 92 mm
- Cea mai buna valoare termica: Uw 0,78 W / m2K (geam triplu Ug 0,5)
- Placa de aluminiu: profil solid, cu marginile sudate si protectie termica, fixate pe profilul din lemn
- Garnituri: 4 garnituri de inalta calitate - 2 garnituri Q-lon pe toc si 2 garnituri EPDM pe cadru si pe capacul de aluminiu
- Feronerie: ascunsa, cu capacitatea de a sustine pana la 150 kg
- Design: cadru aliniat in interior si exterior, design modern, taiat patrat
- Esente de lemn: molid, larice, stejar, meranti