0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Fereastra lemn profil IV 68 mm - Exclusive Classic

Disponibilitate: In stoc

Detalii

Fereastra din lemn cu profil IV 68 mm este cel mai simplu model prin executia sa, dar impresionant prin parametri pe care ajunge sa ii indeplineasca.

Avand in spate o manopera speciala si dotat cu echipamente superioare, profilul IV 68 mm Exclusive Classic, este un produs ce reflecta ireprosabil raportul pret - calitate.

Ferestrele de lemn din colectia Exclusive sunt ferestre moderne, cu linii clare, cu standarde de fabricatie perfecta si o suprafata de inaltă calitate.

Prin posibilități variate de culoare, forma, tipul de lemn sau feroneria, ferestrele noastre pot indeplini orice cereri.
Prin diferitele profile, grosimi de sticlă și alte caracteristici tehnice, ele sunt, de asemenea, în măsură să satisfacă cele mai exigente cerinte de eficienta energetica și de izolare a sunetului, cum ar fi cele pentru consum redus de energie la casele pasive. Ferestre din lemn din colectia Exclusive creează o atmosferă confortabilă și relaxantă.

CARACTERISTICI:
* Profil: 68 mm
* Cea mai bună valoare termică: Uw 1,27W / m2K (geam termopan Ug 1,00)
* Garnituri: 2 de înaltă calitate - garnituri Q-lon, disponibile în diferite culori
* Feronerie: vizibila sau ascunsa, cu capacitatea de a sustine până la 80 kg
* Lacrimar (profil de protectie impotriva ploii pe rama de lemn și cercevea): echipament standard, disponibil în diferite culori
* Esente de lemn: molid, larice, stejar, meranti