0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Fereastra lemn profil IV 92 mm - Exclusive Passiv

Disponibilitate: In stoc

Detalii

O noua generatie de fereastra din lemn stratificat ce se remarca prin performantele sale termice potrivite in proiecte speciale.

Ferestrele de lemn din colectia Exclusive sunt ferestre moderne, cu linii clare, cu standarde de fabricatie perfecta si o suprafata de inalta calitate.

Prin posibilitati variate de culoare, forma, tipul de lemn sau feroneria, ferestrele noastre pot indeplini orice cereri.
Prin diferitele profile, grosimi de sticla si alte caracteristici tehnice, ele sunt, de asemenea, in masura sa satisfaca cele mai exigente cerinte de eficienta energetica si de izolare a sunetului, cum ar fi cele pentru consum redus de energie la casele pasive. Ferestre din lemn din colectia Exclusive creeaza o atmosfera confortabila si relaxanta.

CARACTERISTICI:
- Profil: 92 mm
- Cea mai buna valoare termica: Uw 0,77 W / m2K (geam triplu Ug 0,5)
- Garnituri: 2 garnituri de inalta calitate Q-lon, disponibile in diferite culori, plus a 3-a garnitura (disponibila la cerere)
- Feronerie: vizibila sau ascunsa, cu capacitatea de a sustine pana la 150 kg
- Lacrimar (profil de protectie impotriva ploii pe rama de lemn si cercevea): echipament standard, disponibil in diferite culori
- Esente de lemn: molid, larice, stejar, meranti